Logo EduMuziek
  DE
volg ons op:    
 
twitter   twitter    
twitter   facebook    

Home Producten Workshops Bestellen Contact
 
Workshops    Op het moment bieden we even geen workshops aan....

Kids Fit en Fun organiseert in het hele land praktische 'Speel ze Fit op Muziek!!' workshops voor (vak)leerkrachten en/of begeleidend personeel(BSO/buurtwerk). De workshops geven vooral een goed inzicht in het concept en activiteiten maar zijn niet noodzakelijk om met Speel ze Fit op Muziek!! aan de slag te gaan. Vakleerkrachten zullen direct met de uitgebreide documentatie uit de voeten kunnen. Maar het is voor iedereen leuk om aan een workshop mee te doen!

Elke (onderwijs)instelling kan zelf een workshop aanvragen of aangeven mee te willen doen bij een workshop in de regio (neem contact op via het contactformulier). De workshops worden ook door regionale sportkoepels georganiseerd. Dus daar kunt u ook informeren. Een workshop duurt ongeveer een uur. Het minimum aantal deelnemers is 12, maximaal 20. Kids Fit en Fun verzorgt de geluidsapparatuur. We gaan er vanuit dat er een standaard gymzaal beschikbaar is.
  Kids Fit en Fun video bekijk de video op de
homepage

Heeft u vragen of wilt u een Speel ze Fit op Muziek!! workshop in uw regio, neem dan gerust contact via het contactformulier.

KVLO
Onze workshops worden aanbevolen op de website van de Koninklijke Vereniging van leraren Lichamelijke Opvoeding (KVLO).

Hieronder info en foto's van eerdere workshops:
Rotterdam lekker fit[2012] Gemeentelijk project Lekker fit! in Rotterdam. Een project met tips en adviezen om de gezondheid van kinderen te stimuleren. Tevens een initiatief voor (KVLO) bijscholing naar de 'gymleraar nieuwe stijl', ingezet door de gemeente Rotterdam.

LuierCircuittraining

RiddergevechtFollow the Leader


[2011/2012] Een workshop uitgaande van de Fontys Hogeschool in Venlo, vooral bedoeld
voor vakleerkrachten.

Fontys Venlo[2010] Hi5 BOSBOS project High Five for Sport in Friesland. Vakleerkrachten van twaalf scholen kregen uitleg over de activiteiten maar gingen ze zelf ook uitvoeren! Allen gingen met een box naar huis. BOS is een stimuleringsmaatregel van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 
"Ik heb een workshop gevolgd van 'Speel ze Fit op Muziek!!'. Dit was bij een studiemiddag in Venlo en deze werd verzorgd door de sportconsulenten van de gemeente Venlo. Wij zijn nu op school razend enthousiast en willen het pakket graag bestellen", Leerkracht basisschool.
 
"Ik ga er volgende week meteen mee aan de slag!", Vakdocent LO tijdens de workshop.
 
Copyright 2019 PMMP | disclaimer | privacy statement